2012年9月30日日曜日

TWG TEA MOON CAKE TWG 月餅!




シンガポールで買ってきた










TWG TEA MOOK CAKE










少しずついただいてみました♪










CONSTELLATION-This iconic signature of the mid-autumn festival holds within


a golden crust a smooth and elegant brown lotus filling infused with Singapore Breakfast


Tea, a scattering of roasted melon seeds and an embedded salted egg yolk heart.















こちらは蓮の実餡に塩漬け卵黄が
入ったいわゆる
traditionalな月餅
ロースとメロンの種が香ばしさを
添えてくれます^^






 MOONLIGHT-Encased in a lavish, red crust, this exquisite TWG Tea moon cake is


filled with smooth white lotus paste infused with Silver Moon Tea and scattered with


wild berries, enveloping a flavourful red fruit marmalade heart.
















ベリー系の風味が
感じられます♪











DRAGON-A celestial moment of indulgence, a sumptuous chocolate brown crust


filled with a velvety smooth lotus paste infused with 1837 Black Tea and sprinkled


with chocolate chips, enclosing a heart of zesty orange marmalade.















これはチョコレートケーキ
みたいでちょっと驚いた一品!









PAGODA-Wrapped in a baked yellow crust, bursts of dried mango dazzle in 


smooth Moonlight Night Tea infused lotus paste, encasing a scrumptious candied


chestnut heart.















これはマンゴーやマロンが
入っていて
やはりケーキのようなお味!










やはり、基本的に紅茶に合わせることが考えられた月餅でした♪










所変われば品変わるですねー^^






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